Hvalpenes anden uge.

Vi har fejret at hvalpene nu er 1 uge gamle - hvor er det bare herligt. Panikken i forbindelse med fødslen og den lille fyrs maveonde i onsdags er næsten glem - vi er kort og godt ved at vænne os til livet som "storfamilie". Cassie er en sjælden med trods alt velkommen gæst i hvalpeværelset, mens Mischa må snyde sig til kig hos de små. Bluebee finder sig på ingen på i, at Mischa nærmer sig hendes hvalpe - og Mischa vil så gerne kigge på dem. Når det endelig lykkes Mischa at snige sig ind til dem, så bliver de beskuet fra behørig afstand, for man ved jo aldrig hvad de kan finde på. Hvis der i disse situationer kommer lyd fra hvalpene, så øger Mischa hastigt afstanden - det kunne jo blive farligt eller hvad ???

Hvalpene trives fortsat fint, dag for dag opdager vi nyt - som f.eks. at ørerne er begyndt at rejse sig, næserne er ved at blive sorte ...  Det er bare så herligt at følge med i.

Vægten var søndag aften oppe på 425 g for tæven og 355 g for hannen. Hannen har gennem de sidste dage forøget sin vægt ret kraftigt, og vi gætter på, at han om max. 2 uger vil have samme vægt som sin søster.

Fredag formiddag så vi første gang tævens øjne - hun er bare så sød nu. Og da den lille han ikke vil stå tilbage for sin søster, så så vi også hans øjne i fredags - godt nok var det kun med det ene øje åbent, og det andet på klem. Lørdag var hans øjne også helt åbne. Det er helt utroligt så meget det gør, at de nu har "fået øjne" - det er et helt andet udtryk, der nu møder en. Se deres øjne længere nede på siden.

Da Bluebee er begyndt at smutte fra hvalpene i tide og utide, og hellere søger vores selskab frem for hvalpenes, har vi valgt at flytte hvalpene med i stuen eftermiddag og aften. Til stor glæde for specielt Bluebee, der nu kan passe både sine hvalpe og sit store selskabsgen.
Indtil videre har vi lånt Cassie's kurv til Bluebee og hvalpe, men det har vi nu konstateret, at det ikke duer i længden - de er nemlig begyndt at forlade kurven.

Når mor nu laver sådan en dejlig hule, så kan
jeg da lige så godt bruge den - eller hvad ???

En fold og en hule giver en "bakke" et andet
sted, som "tumlingen" har svært ved at forcere.

   

Det kan godt være, at I gider at se EM håndbold
- men dette er vores mening !!!

Uha - det er bare så hårdt at blive vejet !!!

   

Er vi ikke bare dejlige ???
Og nu er der ikke længere tvivl om vi er
Blue merle eller Bi-blue !!!
Hygge i den lånte kurv.
   

Jeg prøver lige at ligge med hovedet
ud over kanten - lige som mor !!!
Her er ingen risiko for, at mor lægger sig
på mig - vel ???
   

Se mine fine øjne. Er de ikke bare smukke ???
   

Er det nødvendigt med alt det lys ??? Jeg har altså bare ikke lyst til at vise
mine øjne !!!