Vi var til ......

Her kan du læse lidt om hvilke begivenheder - store som små, som Bluebee og/eller hvalpene har deltaget i.

I 2006 var vi til: Show of Winners og DKK udstilling i Odense.

Show of Winners

I 2006 var det en realitet, dels som deltager i Show of Winners' Debutantklasse, dels med eget programpunkt i kataloget - nemlig Dogdancing.

Supporterne i form af Laila og Dorthe var selvfølgelig med på første række.

Først var det Debutantklassen, hvor Biscuit deltog i første heat - desværre blev det til en blå roset, og de var henvist til Sweep-Stake. Her "trak" de en garvet puddel, og igen en blå roset.

Men hvad gør det, når man ved, at man senere har gulvet helt for sig selv.

I 2005 øvede Biscuit sig ....


Biscuit og Emmy ved præsentationen.

   

Hilser på den canadiske dommer.

Og den traditionelle tur på bordet.

   

Til tonerne fra Phil Collins "You'll be in my heart" tager Biscuit revance - med Emmy ved sin side indtager han gulvet, og gennemfører et flot og - så vidt vi kunne se - fejlfrit program.

   
   
 

En træt Biscuit efter dagens optræden

 

Et stort TILLYKKE med den flotte præstation
- tak fordi vi måtte være med og opleve den.

 


 

DKK udstilling i Odense
 

 
En bemærkning på et tidspunkt om, at det kunne se flot ud, hvis vi udstillede de små blå i avls- og/eller opdrætsklasserne på DKK udstillingerne, blev en af begrundelserne for, at 4 hvalpe og Bluebee satte hinanden stævne i Odense - søndag den 19. februar 2006.

På udstillingen var The Charmed Ones' hvalpene repræsenteret i unghundeklasse hanner med Biscuit, i  åben klasse hanner med Louie, i unghundeklasse tæver med Buffy og i åben klasse tæver med Angel og Bluebee.
Dommer var Hans Ivar Staugaard, Danmark.

Ved den individuelle bedømmelse, blev det desværre hverken til de fine titler som BIR og BIM eller et CERT eller to, men derimod 5 x CK til de 5 udstillede blå. Samtidig modtog vi alle bemærkningen om lidt for høj haleføring.

Med 5 blå sheltie og 3 handlere, var der allerede inden udstillingen "hyret" et antal reservehandlere – men det blev dog også til, at der under udstillingen blev behov for endnu en.

Bluebee og Angel skulle begge udstilles i Åben klasse, hvor Laila udstillede Angel – da Angel havde lært hvad det betød, når Laila knurrede, så gik samarbejdet helt fint.

Og så fik vi endda brug for vores reservehandlere før avls- og opdrætsklasserne, da alle tre tæver havde fået CK og dermed skulle i ringen i forbindelse med kåringen af bedste tæve. Der skulle dermed bruges en handler til Buffy eller Bluebee – da Buffy ofte leger gummibold, faldt valget på Bluebee, der indtil videre denne dag havde vist sig fra sin pæne side. 

En stor tak til vores handlere, Henriette, Jannie og ikke mindst Marianne, som sprang til da vi skulle i Store Ring.

 
Unghundeklasse hanner blev vundet af Biscuit.

Om Biscuit skrev dommeren:
14 mdr. gammel maskulin hanhund af fortrindelig type, velformet hoved, god underkæbe, veltippede men lidt bredt ansatte ører, god hals og overlinje, gode vinkelforhold, bevæger sig let og elastisk, lidt rigelig slank, pelsen af korrekt struktur, godt temperament.

1. præmie 1. vinder, CK, BHK 3.


 

 

Biscuit med det røde bånd

   
Unghundeklasse tæver blev vundet af Buffy.

Dommeren skrev:
14 mdr gammel feminin tæve, dejlig feminin, godt hoved, god hals og overlinie, velvinklet, tilpas benstamme, bevæger sig effektivt, pels af god struktur, godt temperament.

1. præmie, 1. vinder, CK, BTK 3.

 

Buffy på bordet

   
Louie stillede op i åben klasse hanner, hvor han blev nr. 3.

Dommeren skrev:
2 år gammel han af fortrinlig type, maskulint hoved, lidt bredt ansatte men velbårne ører, god hals og overlinie, gode vinkelforhold, bevæger sig let og effektivt, god pels af korrekt struktur og farve, godt temperament.

1.præmie. 3. vinder, CK.

Citat: Laila:
”Helt klart den bedst blue merle Kennel The Charmed Ones´ har lavet ”
J
 


Louie - Den bedste blue merle ???

   
Angel og Bluebee stillede op i åben klasse tæver, hvor de blev henholdsvis nr. 2 og nr. 3.

Om Angel skrev dommeren:
2 år gammel feminin tæve, af fortrinlig type, kraftigt men feminint hoved, nydelig hals og overlinie, ideelle vinkelforhold, tilpas benstamme, bevæger effektivt med god skridtlængde, god pelsstruktur, flot blue merle farve.

1. præmie, 2. placering, CK, BTK 4.

Om Bluebee skrev dommeren:
Knap 7 år gammel feminin tæve, velformet hoved men lidt runde øjne, god hals stærk ryg, velvinklet fortil, lidt stejlt bagtil , tilpas benstammer, pels af god struktur, bevæger sig effektivt,men med noget høj haleføring, godt temperament.

1. præmie, 3. placering, CK.

 Angel fra den "mørke side".


Angel med dagens første handler, Laila.


Bluebee

   
Avlsklasse

Avlsklassen i store ring var en oplevelse - men vi var da med.

Men vi kan da glæde os over, at vi i "Sheltie ringen" fik følgende bedømmelse af dommeren:

Gruppe bestående af mor – 4 afkom, alle blue merle, moderen har videregivet sin stærke bygning gode vinkler og ideelle masseforhold. Alle 5 bevæger sig effektivt og frit, og opdrætteren ønskes tillykke med et ekstra godt avlsarbejde.

 

 

 Vores debut i Avlsklassen i Store Ring.

   
Opdrætsklasse

I opdrætsklassen var der et større antal opdræt, hvorfor vi ikke var ene om at skulle forlade ringen kort efter, at vi var kommet ind.
Skuffende kan man dog konstatere, at dommeren ved forbedømmelsen kun brugte ca. 10 sek. på at vurdere opdrættet.

Inden da havde vi fået følgende bedømmelse i "Sheltie ringen":

En gruppe bestående af 4 blue merle af fortrinlig type, velvinklede og velgående, individer af god arbejdstype, men godt temperament, virkeligt godt opdrætsarbejde.

 

 Vores debut i Opdrætsklassen i Store Ring.

   

 

Et stort TILLYKKE til alle med de flotte placeringer.